Cautare

7774 de rezultate pentru "accident rutier in aprilie 2006" (8.02 secunde)
Dupa cum afirma, ieri, in cadrul unei conferinte de presa, deputatul PNL de Salaj, Catalin Micula, principala activitate a parlamentarilor se concentreaza, in aceste zile, pe marginea proiectului privind bugetul de stat pe anul 2006.
Anul 2006 pare sa nu fi fost unul profitabil pentru deputatii si senatorii de Dolj. Cu mici exceptii, majoritatea au intrat in Uniunea Europeana cu aceleasi averi acumulate in 2005, dupa cum rezulta din declaratiile de avere ale acestora.
Fenomenul migratiei politice a afectat, anul trecut, de peste doua ori mai multi primari decat in 2005, releva un studiu realizat de Institutul pentru Politici Publice (IPP). ... In cursul anului 2006, numarul total de primari PNL si PD a depasit, pentru prima oara, numarul primarilor PSD.
Amenajarea canalizarii din vecinatatea Liceului de Chimie - tronsonul paralel cu strada Pascani -, finalizata la sfarsitul anului trecut, a fost facuta cu bani din bugetul Craiovei, fara ca primaria sa detina in patrimoniu obiectivul.
Acesta si-a schimbat numele din Gheorghe in George, avea dosare penale pentru violenta, fusese angajat la Baza centrala pentru Asigurarea tehnica a Misiunilor, apoi fusese soferul unor demnitari din cadrul MAI, printre care fostul subsecretar de stat MAI Florin Mecliu.
Guvernantii ne pregatesc noi surprize pentru 2006.
Incepind cu 2006, creditele de consum si cele destinate cumpararii de imobile vor inregistra rate de crestere mult mai mici decit cele din anii anteriori.
Recent, Comisia de Supraveghere a Asigurarilor (CSA) a solicitat Companiei Nationale Imprimeria Nationala (CNIN) sa precizeze daca eliberarea rovignetei, care va trebui sa insoteasca asigurarea obligatorie de raspundere civila auto (RCA), este posibila cu incepere de la 1 ianuarie 2006.
Deoarece Codul Fiscal nu a fost inca adoptat in noua forma, calendarul obligatiilor fiscale pentru companii si cetateni ramine relativ asemanator cu cel de anul trecut. ... In 2006 ne mai asteptam la modificari, sase luni dupa ce va fi adoptat noul Cod Fiscal.
Mittal Steel va trebui sa cheltuiasca in acest an nu mai putin de 53,4 milioane de dolari pentru realizarea investitiilor tehnologice si de protectie a mediului, conform angajamentelor asumate in contractul de privatizare al Sidex.
Banca Nationala a Romaniei (BNR) a decis sa nu revizuiasca in crestere tinta de inflatie pentru 2006, de 5% plus/minus un punct procentual, desi anticipeaza o deviatie peste limita superioara a intervalului de variatie, a declarat ieri guvernatorul bancii centrale, Mugur Isarescu.
Taxa pe viciu il ingrijoreaza pe guvernatorul Bancii Nationale a Romaniei (BNR), Mugur Isarescu, in conditiile in care consumul de tigari din Romania este foarte mare. Mai mult chiar, in opinia lui, marirea pretului la tigari are o influenta negativa asupra inflatiei.
Saptamana aceasta, in sedinta de Guvern, va intra si proiectul de rectificare bugetara 2006. ... Urmeaza Ministerul Educatiei si Cercetarii, cu un plus de 355 de milioane de lei, si cel al Mediului si Gospodaririi Apelor, care va primi in plus 301,7 milioane de lei.
1.094/2006, angajatorii sunt obligati ca de la 1 ianuarie 2007 sa tina evidenta salariatilor printr-un registru electronic. ... 161/2006, angajatorii erau obligati sa intocmeasca registre electronice de evidenta a salariatilor incepand de la 1 septembrie 2006. ... 1.094/2006) cu patru luni.
La finele anului 2006, cei trei presedinti ai comisiilor de specialitate din cadrul Primariei Municipiului Mangalia, Urbanism - Juridic, Comert si Turism, Sociala si Economica, Invatamant si Sanatate si-au prezentat rapoartele de activitate colegilor din Consiliul Local.
SIF Banat-Crisana (SIF1) a obtinut un profit net de 97,978 milioane de lei (28,648 milioane de euro) pe primele 11 luni din 2006, cel mai mare nivel dintre toate cele cinci societati de investitii financiare, potrivit unui comunicat al Uniunii Nationale a Organismelor de Plasament Colectiv (UNOPC).
Rata inflatiei a fost la sfarsitul anului de 4,87%, cifra care s-a incadrat pentru prima data in tinta Bancii Nationale a Romaniei (BNR), dupa trecerea la regimul de tintire directa a inflatiei, in august 2005.
Institutul National de Statistica a dat ieri publicitatii un comunicat referitor la principalii indicatori de conjunctura economica pentru anul 2006. Acestia au inregistrat cresteri, in majoritatea cazurilor, semnificative fata de anul 2005, tendinta inregistrata pe tot parcursul anului 2006.
Societatile de asigurare din România au platit în 2006 indemnizatii brute în valoare totala de peste 2,48 miliarde de lei (733,93 milioane de euro), potrivit raportului pe anul 2006 al Comisiei de Supraveghere a Asigurarilor (CSA).
Societatile de asigurare din România au platit în 2006 indemnizatii brute în valoare totala de peste 2,48 miliarde de lei (733,93 milioane de euro), potrivit raportului pe anul 2006 al Comisiei de Supraveghere a Asigurarilor (CSA).
google-analytics.com